Fillerbehandling

För att behandla rynkor och skulptera läppar

En hudfiller används för att fylla ut rynkor och veck i huden, samt för att skulptera fylligare läppar. Hos oss används varianterna Belotero® och Stylage® – som består av hyaluronsyra. Hyaluronsyra förekommer naturligt i kroppens vävnader, såsom hud, bindväv och ledvätska. Hyaluronsyra binder till sig vatten och ger därför önskad volym till huden och underhuden när den används som filler i estetiskt syfte.

Stylage® som tillverkas på teknisk väg under sterila förhållanden är icke-animalisk och innehåller en naturlig antioxidant – mannitol. Mannitol bidrar till att hyaluronsyran har längre hållbarhet och ger färre biverkningar.

Stylage
Läs mer på: www.stylage.se

Belotero® har jämfört med flera andra hudfillers en extra korslänkning mellan hyaluronsyremolekylerna, vilket ger högre elasticitet, plasticitet och kohesivitet. Denna specialdesign förbättrar fillerns integration i huden ger därför ett jämnare resultat.

Beloteros patenterade teknik är registrerad i hela världen, och är både godkänd av FDA i USA (kontrollerande myndighet för livsmedel, läkemedel etc.) samt CE-märkt.


Läs mer på: https://www.merzaesthetics.com/products/belotero/

 

Konsultation
(endast vid första besöket)
750kr
Belotero Soft Lidocaine - 1,0ml3.700kr
Belotero Balance Lidocaine - 1,0ml3.900kr
Belotero Intense Lidocaine - 1,0ml4.000kr
Vi hanterar inte kontanter. Betalning sker via kortterminal i
receptionen, alternativt med swish. Vid betalning med swish får ni
automatiskt ert kvitto till er internetbank.

Ansiktskirurgi I Värmland AB
Klarälvskliniken, Löfbergs Arena
Norra Infarten 79
645 65 Karlstad

Tel: 054-21 20 60
E-post: info@ansiktskirurgi.se